top of page

1 вересня - День знань!

Не зважаючи на те, що цьогорічне свято Першого дзвоника відрізняється від традиційного, все ж у КЗ "Роздольський ліцей" без уваги найменших жителів Країни знань не залишили.

Для першокласників сьогодні на порозі школи провели святкову лінійку. Привітати дітвору завітала голова Роздольської громади Валентина Копєйченко. Валентина Миколаївна побажала школярам успіхів у навчанні, міцного здоров'я та радості. А ще, від Роздольської сільської ради учні першого класу отримали подарунок - ноутбук.

Також до дітей звернулась директорка ліцею Наталя Анатоліївна Михайлишина, яка привітала із початком нового, цікавого та незабутнього етапу в житті кожної людини - навчання у школі. Побажала першокласникам доброти, здійснення мрій та веселих шкільних років, батькам - терпіння та витримки.

Право дати перший дзвоник отримали всі учні першого класу, а їх у цьому році 18! І на чолі із першою вчителькою Вікторією Володимирівною Трусовою першачки попрямували на свій перший урок.

Окремо варто пригадати і випускників. В цьому році їх п'ятеро: 4 дівчинки та 1 хлопчик. Класний керівник Катерина Олександрівна Шалай провела для них останній перший урок, після якого найстарші учні школи привітали із початком шкільного життя наймолодших та вручили їм подарунки.

Для решти учнів школи класні керівники провели перші уроки у своїх класних кімнатах.

Вітаємо від душі із Днем знань! Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти, пізнання себе та світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків - гордістю за своїх дітей!

bottom of page