top of page

Засідання педагогічної студії

Канікули люблять усі. Ця любов – унікальний випадок одностайності учнів і вчителів. Канікули дають змогу дітям перепочити від навчання, поспілкуватися з близькимита присвятити час улюбленим заняттям. Можна робити, що хочеш, не потрібно рано вставати, і не потрібно робити домашні завдання. Можна подорожувати, займатися улюбленими видами спорту або іншими зацікавленнями.

Поки учні відпочивають, педагоги мають змогу провести час із задоволенням та користю, участь у засіданні різних педагогічних об’єднань.

29 жовтня 2020р.для членів педагогічної студії КЗ «Роздольський ліцей» ( класні керівники 5- 11 класів) було проведено семінар «Розвиток життєвих компетентностей учнів у процесі виховної роботи».

З доповіддю виступила Запорожець В.Ю., яка наголосила, що робота класного керівника щодо сприяння в удосконаленні життєвої компетентності людини – це робота зі сприяння розвитку і саморозвитку особистості.

Стеблюк О.А. провела тренінг на тему «Формування ключових компетентностей».В процесі заняття були виконані різноманітні вправи, що сприяють удосконаленню ключових компетентностей.

Всі учасники семінару дійшли до єдиної думки, що класні керівники повинні допомогати нашим дітям розвинути вміння та навички розв’язувати проблеми та надати можливість жити повноцінним життям, діяти обдумано і виважено, досягати успіхів із найменшими затратами зусиль, робити усвідомлені вибори.

Наостанок присутні провели обмін досвідом з власної роботи з питань: «Я за розвиток життєвої компетентності особистості учня» та «Взаємодіяшколи і сім'ї у вихованнідітей та молоді» .

Використання різних форм роботи допомогло провести засідання насичено та продуктивно. Учасники отримали корисну інформацію, яка знадобиться їм в подальшій роботі.


bottom of page