top of page

Відкриті уроки футболу

Сьогодні на стадіоні у Роздолі відбулось урочисте відкриття всеукраїнського соціального проєкту "Відкриті уроки футболу". Проводяться вони за підтримки Запорізької обласної асоціації футболу та ФГ "Таврія-Скіф". Триватиме фестиваль з 14 по 17 вересня і участь візьмуть учні з 8 по 1 класи.

ПРОЄКТ "ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ" ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ В РАМКАХ ДІЯЛЬНОСТІ ЗІ СПІВПРАЦІ МІЖ ГРОМАДЯНСЬКИМ СУСПІЛЬСТВОМ І ГРОМАДСЬКИМ СЕКТОРОМ ЗАДЛЯ МИРУ, СОЦІАЛЬНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ ТА ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В УКРАЇНІ, ЩО ФІНАНСУЄТЬСЯ ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ. ВІН ВІДКРИТИЙ ДЛЯ ВСІХ І НАЦІЛЕНИЙ НЕ НА ДОСЯГНЕННЯ СПОРТИВНОГО РЕЗУЛЬТАТУ ЗА БУДЬ-ЯКУ ЦІНУ, А НА ОТРИМАННЯ РАДОСТІ ВІД ГРИ У ФУТБОЛ НЕЗАЛЕЖНО ВІД РІВНЯ ЗДІБНОСТЕЙ ДИТИНИ, ВПРОВАДЖЕННЯ ЦІННОСТЕЙ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ МОЛОДІ.

Цього року у фестивалі беруть участь 6 команд:

  1. Новогорівський опорний заклад середньої освіти;

  2. Таврійський навчально-виховний комплекс;

  3. «Високівська загальноосвітня школа I-III ступенів»;

  4. Два склади «Роздольського ліцею»;

  5. Коханівський навчально-виховний комплекс.

Сьогодні на урочистому відкритті були присутні почесні гості Євген Столітенко– всеукраїнський координатор проєкту, Людмила Падалка – координатор проєкту в Запорізькій області, Олег Каліман – віце-президент асоціації футболу в Запорізькій області, Сергій Каліман – віце-президент асоціації футболу в Запорізькій області, Валентина Копєйченко – голова Роздольської сільської ради.

Після привітань гостей учениці 9 класу КЗ «Роздольський ліцей» запросили всіх до запального флешмобу. Далі команди розбіглись працювати у квадратах.


bottom of page